Creative Stuff

Tuburi UV

Pure Bronze

PURE BRONZE  TESTEAZA-LE ACUM !! Cei care au testat aceste tuburi,au observat calitatea tuburilor prin durabilitatea lor,culoarea ireprosabila de frumoasa si instanta. In urma unui sondaj, 95% dintre cei care au testat aceste tuburi,au ramas sa utilizeze doar aceste tuburi,renuntand la tot felul de oferte de tuburi uv de pe piata. Desi au un factor de bronzare ridicat,tuburile uv.Pure Bronze sunt foarte bine echilibrate.Cel mai bun raport de raze UVA-UVB existent la un tub de bronzare.! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Oferim GRATUIT catalog de prezentare cu detalii tehnice la tuburile Pure Bronze ! 

Pure Bronze
BLACK CHOCO

Nici macar soarele nu bronzează mai natural! Având ca model însăşi strălucirea soarelui, tubul Black Chocolate asigură un proces de bronzare mai delicat şi mai eficient decât orice altă soluție tehnică de până acum. Bronzarea imediată şi estetică, precum şi pigmentarea durabilă dovedesc nivelul calitativ ridicat al tuburilor Black Chocolate, care au garantate 800 de ore de funcționare şi corespund standardelor Uniunii Europene.

BLACK CHOCO
BLACK MAGIX

BLACK MAGIX INTREBA-NE MEREU CE OFERTA AVEM LA ACESTE TUBURI !

BLACK MAGIX
COLLAGEN

Raspunzand provocarilor pietei si pentru a satisface nevoile clientilor,in urma consultarilor cu specialisti din domeniul wellness , s-a realizat produse de mare viitor. In cazul tuburilor ultraviolete aflate pana acum in vanzare s-a pus accentul exclusiv pe efectele de bronzare, iar clientii stiau prea putin despre efectul moderat UV rezultat din alte surse de lumina. Potrivit rezultatelor unor proiecte independente de cercetare, unele celule ale pielii umane sunt capabile , la influenta unor raze,de producerea colagenului,elastinei si a diverselor enzime. In timpul utilizarii aparatelor de bronzat dotate cu tuburi collagen, peretii vaselor de sange din piele se intaresc, asigurand o circulatie mai buna a sangelui si o detoxifiere a pielii, crescand nivelul de hidratare a pielii si incepand astfel procesul de regenerare a ei. Cu un tratament de 10-20 de minute, odata la 2-3 zile, noua infatisare a pielii va incepe sa se formeze dupa 4-6 saptamani.

COLLAGEN