Creative Stuff

Ingrediente 7suns - Coloured

ENERGY complex

Energy complex: Formula revigoranta pe baza de cofeina, taurina si extract de rodie.Revigoreaza, reimprospateaza, hidrateaza si subtiaza.

POMEGRANTE extract

Este un antioxidant, hidrateaza si are un efect anti imflamator.Ajuta la regenerarea celulelor din derma si epiderma.

Anti-Aging mashroom complex

Extract din ciuperci din  Asia denumite: „Cordyceps Sinensis”, avand puternice proprietati anti imbatranire.Imbunatateste gradul de producere a colagenlui, reducand producerea ridurilor si face ca pielea sa arate mai tanara si mai sanatoasa.

bioTAN enhancing formula

Formula bioTAN, Creata pentru a obtine un bronz profund intr-un interval de timp cat mai scurt. Face ca bronzul sa dureze mai mult si stimuleaza producerea de melanina.Multumita combinatiei speciale de vitamine , minerale, antioxidanti, si extractului de portocale, ajuta la producerea melaninei si stimuleaza proprietatile naturale ale pielii de a produce bronz.Intensifica procesul de bronzare si ofera energie pielii.

 

softSILINONES complex

softSILIONES complex: Asigura catifelare si suplete pielii in acelasi timp si o distributie egala a produsului pe suprafata pielii.Nu blocheaza procesul de ,,respiratie „ a pielii si o protejeaza de factorii externi si de pierderea gradului de hidratare.

 

powerFRUIT complex

Complex regenerator bazat pe o multitudine de extracte de fructe si acizi AHA din fructe. Prin exfolierea straturilor externe ale epidermei permite o bronzare mult mai eficienta. Hidrateaza pielea si accelereaza procesul de intinerire a pielii, oferindu-i o stralucirea sanatoasa.

Safflower Oleosomes

Uleiuri Safflower: Cele mai nobile uleiuri utilizate in cosmetica. Ele constituie o pretioasa sursa naturala de substante active cu un spectru larg de hidratarea, si anti imbatranire.

Hemp Seed Oil (THC-Free)

Ulei din seminte de canapa( fara THC) – o substanta naturala cu capacitati de hidratare foarte mari si cu o puternica actiune de intinerire la nivelul celulelor pielii.Curata , hidrateaza si ofera energie pielii, imbunatatind echilibru apei din piele, exfoliaza celulele moarte si stimuleaza proliferarea celulelor sanatoase.

CoQ10 complex

Complexul pe baza de coenzima Q10, elimina radicalii liberi si intarzie procesul de imbatranire al pielii.

Skin Firming complex

Complex pentru fermitatea pielii: Complex pentru fermitate si subitiere. Contine ingrediente care catifeleaza pielea si asigura accesul unor anumite ingrediente si la nivelele inferioare ale pielii.Se bazeaza pe coenzima A, cafeina si extracte de Bupleurum Falcatum( o planta chinezeasca care stimuleaza procesul de lipaza, elimina grasimea din tesut , si ofera un efect de slabire)