Creative Stuff

Creme de bronzat

Cosmetice profesionale de bronzare.

     Pentru a treia oară consecutiv s-a acordat premiul Golden emblem gamei de produse Exclusive Bronze de asemenea şi un premiu special      Grand PRIX, pentru cele mai bune cosmetice de bronzare.


Produse cosmetice menite să îndeplinească toate aşteptările clienţilor care vor să aibă pe tot parcursul anului o piele bronzată şi sănătoasă. Combinaţii de ingrediente de cea mai bună calitate, care accelerează producerea melaninei, în timp ce oferă protecţie pielii dumneavoastră. Cosmeticele conţin o mare varietate de antioxidanţi şi substanţe hidratante, care ajută la păstrarea structurii naturale a pielii.
Oferta bogată de produse cu arome diferite şi formule unice de compoziţie asigură fiecărui client posibilitatea de a alege produsul care i se potriveşte. Gama de produse Exclusive Bronze a obţinut medalia de aur la concursul de specialitate Consumer's Laurel 2006, la categoria cosmetice de bronzare.

De reţinut:
Produsele la 15 ml sunt cutiuţe şi nu plicuri ! Avantajul constă prin faptul că sunt mici, elegante, se închid ermetic şi nu sunt de unică folosinţă.

Abacosun

  Produsele Abacosun Produsele Abacosun sunt produse profesionale care au fost create pentru a satisface preferinţele tuturor clienţilor care vor să cumpere produse cosmetice eficiente la un preţ avantajos şi accesibil. Bazându-ne pe cercetarea neîntreruptă şi pe cooperarea apropiată cu un grup de profesionişti, punem la dispoziţia clientului nostru produse sigure şi moderne care să ofere rezultate vizibile. Toate formulele sunt create în conformitate cu normele prevazute de GMP Good Manufacturing Practises (Organizaţia controlului alimentelor, produselor farmaceutice şi medicale) din ingrediente de cea mai inaltă calitate.   CERTIFIES That all Exclusive Bronze and Abacosun products comply with actual European norms and Spanish legislation (Real Decreto 1599/1997 (Royal Decree 1599/1997) of Octobre 17 regarding cosmetics. Products that correspond to the Directions 93/35 CEE, and subsequent modifications, such as the Directions 95/17 CE and 97/18 CE and subsequent modifications.

Abacosun
7Suns

  Produsele profesionale pentru bronzat in solar 7 suns, sunt balsamurile pentru piele de cea mai buna calitate, create de cei mai buni producatori americani, care datorita experientei acumulate in cei 20 de ani de activitate in domeniul solarilor, au dobandit un real succes pe aceasta piata.   Cosmeticele 7sunsnu doar accelereaza bronzarea, dar datorita faptului ca ele contin ingrediente de cea mai inalta calitate, ele pot fi considerate drept cele mai eficiente produse pentru ingrijirea pielii. In timpul procesului de bronzare pielea este expusa unor conditii extreme, iar produsele 7suns ajuta la mentinerea protectiei pielii hidratandu-o. Pielea ta are nevoie de aceste produse. Mai mult de atat toate produsele contin ingrediente speciale care neutralizeaza mirosul neplacut de dupa bronzare, dar contin si ingrediente antibacteriene.   Trasatura lor caracteristica consta in faptul ca sunt usor aplicabile pe piele si sunt usor absorbite, lasand un miros placut.Este destul de dificil de descris cat de minunate sunt aceste produse asa ca incercati- le sa va convingeti.

7Suns
TAN INCORPORATED

Cremele de bronzat Brown Sugar,Tan Asz U si High Fashion se disting de restul produselor similare de pe piata bronzarii prin calitate ,cantitate,parfumuri si multitudinea de ingrediente de cea mai inalta calitate cum ar fi:uleiul de Argan,Coenzima Q10,ulei de canepa,o multitudine de tipuri de silicon performanti,extrase din ciocolata ,afine,acai Berry,complexe minerale,etc . Aceste creme de bronzat te fac sa-ti arunci inhibitiile deoparte si sa te dezvelesti complet. Continutul acestor produse te vor face sa-ti doresti a-ti etala cu obraznicie corpul cu o piele rafinata si atat de perfect bronzatata incat pana si cea mai sexy rochie o vei considera un obstacol in calea frumusetii care se ascunde dincolo de ea.

TAN INCORPORATED